TRANSFORMATIEVE SYSTEMISCHE  TOEPASSINGEN ®

PRIMEUR in Andalusie, Spanje!

Transformatieve Systemische toepassingen

Seminar 1: Emotionele Expertise- De Essentie – 12-17 mei 2019

Topcoaches Flora Verelst en Bruno Billiet delen hun jarenlang opgebouwde professionele kennis en ervaring in hun zelf ontwikkelde concept.

DIT SYSTEMISCH WERK BRENGT VROUWELIJKE INTUITIE IN BALANS MET MANNELIJKE LOGICA. DIT GEEFT EEN DIEPGAANDE TRANSFORMEREND WERKING ALS GEVOLG.

ledereen die persoonlijk met Flora of Bruno werkt, kent en voelt ondertussen wel de diepgaande, blijvende veranderingen die hun sessies teweeg brengen.

GA EEN STAP VERDER EN KIJK NAAR DE SYSTEMISCHE ONDERSTROOM  BIJ JEZELF & BIJ JE CLIENTEN

Een 6-daags seminar rond emotionele expertise bereiken, de weg naar de essentie en onderstroom, om professioneel cliënten  te begeleiden op de 4 niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel.

Vele mensen hebben terugkerende fysieke klachten, zich steeds herhalende emotionele uitbarstingen, belemmerende gedachten, spirituele stagnatie en blokkage om hun doelen te bereiken. Komt daarbij, enorm  energie verlies. En vaak ligt hier een dieperliggende emotie aan de basis. Echter een emotie waar we ons zelden bewust van zijn.

Dit is wat mensen willen kunnen, de (bijna) niet zichtbare of sluimerende emotie onderkennen, begrijpen en technieken kennen om deze op te lossen. Het loslaten van oude emoties, van oude imprints, maakt potentieel vrij voor een nieuwe vrije imprint.

Leren ontdekken welke de storende dominante emotie is die aan de basis ligt van de klacht van de cliënt, helpt je je cliënten op een systemisch dieper niveau te begeleiden.

Kinesiologische leren testen welke emotie en het  toepassen van de zeer doeltreffende technieken om deze rem op de groei van je cliënt op te lossen, kan je alleen maar als absolute meerwaarde van je sessies ervaren. Uiteindelijk is het leren begrijpen en kunnen integreren van je eigen emoties en extra pluspunt van dit seminar.

Dit alles om de verbinding body mind heart & soul te herstellen, zowel bij jezelf als in relatie tot de ander brengt je in je natuurlijke staat van welzijn.

VOOR WIE?

Voor coaches, therapeuten en iedereen die mensen begeleidt. Je hebt ervaring hierin en toch merk je dat je soms niet verder komt, het thema van de client blijft hardnekkig terugkomen.

Iedereen die al dan niet ervaring heeft met systemisch werk.

 • Je bent benieuwd naar systemische toepassingen om zicht te krijgen op de onderstroom.
 • Je wil specialist worden in het opzoeken van de onderliggende, blokkerende emotie.
 • Je wil kinesiologisch leren testen om welke emotie het gaat omdat deze vaak de missing link is naar de oplossing toe.
 • Je wil je vitaliteit verbeteren zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.
WAT HOUDT DIT SEMINAR IN ?
 • Hoe de onderliggende blokkerende emotie herkennen en begrijpen. Dit is vaak de missing link om verder te kunnen.
 • Kinesiologische testmethodes naar deze emotie.
 • Hoe dit belemmerende spanningsveld uit je systeem ontladen. Emotionele ontlading.
 • Hoe dit in evenwicht brengen in je denken en je lichaam.
 • Toepassingen ter verbetering van je vitaliteit en hierdoor minder energieverlies.
 • Harmoniseren van het energetische evenwicht tussen het fysieke, vitale, emotionele, mentale lichaam en verbinding met de ziel.
WAT BRENGT DIT SEMINAR JOU ?
 • Balans tussen lichaam, denken en voelen. In alignment met je ziel.
 • Inzicht hebben in de moeilijkere thema’s bij cliënten.
 • Groei in zelfvertrouwen en een steeds voortschrijdende expertise en kwaliteit.
 • Stress kanaliseren en herkaderen. Dit geeft rust en wordt potentieel. Het kunnen coachen naar de basisblokkering van mensen; de onbewuste alles blokkerende emotie, niet zichtbaar en toch sterk ondermijnend in al wat je wenst aan te pakken.

HET IS EEN MIX VAN THEORIE, OEFENINGEN EN TIJD VOOR EIGEN INTROSPECTIE IN EEN BIJZONDER UNIEK KADER IN SPANJE!

Flora en Bruno geven deze seminars niet zomaar in Andalousie in Spanje. ‘Deze plek geeft energetish gewoon alles wat wij nodig hebben’, aldus Flora en ‘het is een plek om je helemaal veilig en thuis te voelen’, aldus Bruno.

De 17de eeuwse olijfmolen Hotel Cortijo Barranco, exclusief voor max. 16 deelnemers.

De exclusiviteit van deze in de natuur geisoleerde oude olijfmolen, ver weg van de bewoonde wereld, creeert de rust en stilte die nodig zijn om 6 dagen diepgaand te kunnen werken.

www.cortijobarranco.com

SEMINAR 1: 12-17 mei 2019

PRIJS

 • 990 € excl 21% btw voor de cursus
 • 602 € excl 21% btw voor het verblijf en de logistieke omkadering
 • Totaal: 1.592 excl 21% btw
 • 240 € voor alle maaltijden: ter plaatse te betalen

Min. aantal deelnemers: 8 personen.

Max. aantal deelnemers: 16 personen( max. hotelaccomodatie).

De inschrijving is definitief bij betaling van de factuur. Inschrijving gebeurt op logische volgorde van inschrijving gebaseerd op datum en uur van inschrijving. Meldt U zeker aan per email, of per inschrijvingsformulier. Dit garandeert Uw plaats indien niet volzet.

Vliegtuigtickets en verplaatsingen: iedereen zorgt persoonlijk voor zijn verplaatsingen en deze vallen niet onder onze organisatie en leiding.

Luchthavens in de buurt:

 • Jerez de la Frontera (30 min)
 • Sevilla (1 uur)
 • Malaga (2 uur)

INSCHRIJVEN HIER of via email: floraverelst@gmail.com of info@evapareyn.be

Informatie inschrijvingsvoorwaarden (pdf): TRANSSYST 2019- REGLEMENT VAN INSCHRIJVING

VOLLEDIG KADER SEMINARS

Na veel vraag aan Flora en Bruno om hun kennis te delen, ontstond  er een
samenwerkingsverband met Eva Pareyn die in Andalousie, Spanje woont.

De seminars zijn gericht op 2 deelgebieden:

Seminar 1-3-5: TransSyst Toepassingen gericht op individuele coaching.
Dit omvat het zelf kunnen aanpakken van een persoonlijk thema als het kunnen begeleiden van mensen tijdens individuele sessies. Je kan enkel Seminar 1 volgen of je kan je nog verder verdiepen en expertise opbouwen in seminar 3 (mei 2020) en seminar 5 (mei 2021).
Seminar 3 en 5 zijn verdere  verdiepingen naar meer werksystemen en vergroting van inzichten.

Seminar 2-4-6: TransSyst Toepassingen gericht op het coachen van bedrijven en organisaties Deze bestaat uit een packet multi disciplinaire   en multifunctionele technieken oa. de door Flora Verelst ontwikkelde vitaliteitscoaching. (Oktober 2019, oktober 2020 en oktober 2021).

Deze seminars kunnen als aparte delen of als geheel gevolgd worden.

Voor seminar 3-5 is de kennis van kinesthetisch testen wel noodzakelijk. Dit kunnen testen is  heel belangrijk en essentieel  voor iedereen: wij kunnen in deze seminars 2 en 3 het seminar 1 niet hernemen en daarom de echte materie van bijv. seminar 3 gaan  afremmen.